Το καλάθι σας είναι άδειο.
Εκπαιδευτικά Παιχνίδια
Πατίνια & pogo stick
Waboba
My Fairy Garden
Παιχνίδια εξωτερ. χώρου
Λούτρινα Παιχνίδια
Powerballs
Παιχνίδια για όλους
Rainbow Loom
Duck Tape
Τηλεκατευθυνόμενα
Δημιουργία & Διασκέδαση
Όπλα & βαλλίστρες
Πρωτότυπα Δώρα
Σπίτι & Γραφείο
Tech Gadgets
Gadgets Η/Υ
Apple & Android
Spy & Security
Φακοί Led
Προσωπική Φροντίδα
Είδη Θαλάσσης
Companies
New Products
Μαγνιτικος στοχος sunflex 45012
Sunflex
Μαγνιτικος στοχος sunflex με 6 μαγνητικά βέλη.
Μπουγελόφατσες Bubble Fish
Sunflex
Μπουγελόφατσες Bubble Fish το απόλυτα δροσερό καλοκαιρινό παιχνίδι!
Περισσότερα...
Fenix Αναζήτηση
Fenix E50 XM-L (T6) LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 74,90€

Ο Fenix E50 XM-L (T6) LED Flashlight είναι ένας φακός με μεγάλη φωτεινότητα, ιδανικό μέγεθος και παράλληλα είναι πολύ βολικός στην χρήση του.
Fenix ARB-L2 Μπαταρία Li-ion Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 12,90€

Η μπαταρία Fenix ARB-L2 είναι επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου τύπου 18650 και είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε φακούς υψηλής απόδοσης.
Fenix AR102 Remote Tailcap (TK series) Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 17,50€

Ο διακόπτης πίεσης AR102 της Fenix είναι ειδικά σχεδιασμένος για χρήση με τους τακτικούς φακούς (σειρά ΤΚ) της Fenix.
Fenix AD03 HP20 Diffuser Lens Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 2,50€

Ο φακός διάχυσης AD03 είναι ειδικά σχεδιασμένος για χρήση με τον φακό κεφαλής HP20 ώστε να διαχέει την δέσμη του φωτός που παράγει.
Fenix ALG-01 Tactical Flashlight Ring Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 12,95€

Τακτική βάση προσαρμογής για φακούς. Ο σχεδιασμός της επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει την διάμετρο κάνοντας την βάση συμβατή με περισσότερα μοντέλα φακών.
Fenix RC10 LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 129,95€

Ο φακός Fenix RC10 LED Flashlight είναι μέρος της σειράς επαναφορτιζόμενων φακών της Fenix. Παράγει φωτισμό με μέγιστη ισχύ 380 Lumens και καθώς λειτουργεί με ενσωματωμένη μπαταρία δεν χρειάζεται ο χρήστης να ανησυχεί για εφεδρικές μπαταρίες.
Fenix E11 XP-Ε LED Flashlight Silver Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 26,90€

Ο Fenix E11 XP-Ε LED Flashlight είναι ένας μίνι φακός υψηλής απόδοσης σχεδιασμένος ειδικά για σπορ στην ύπαιθρο.
Fenix LD41 XM-L2 U2 LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 76,90€

Διαθέτει 4 διαφορετικές λειτουργίες με διαφορετική ένταση φωτισμού (680, 240, 85, 10 Lumens) καθώς επίσης μια λειτουργία για εκπομπή σήματος SOS
Fenix PD12 XM-L2 (T6) LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 46,90€

Ο φακός Fenix PD12 XM-L2 (T6) LED Flashlight παράγει μέγιστη ισχύ 360 Lumens ενώ παράλληλα το μέγεθος του σας επιτρέπει να τον έχετε πάντα μαζί σας, ακόμα και στα κλειδιά σας.
Fenix RC15 LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 144,95€

Ο Fenix RC15 LED Flashlight είναι ένας από τους καλύτερους επαναφορτιζόμενους φακούς της Fenix. Έχει κορυφαία απόδοση καθώς παράγει φωτισμό με ισχύ 860 Lumens τον οποίο μπορεί να αξιοποιήσει σε απόσταση έως 284 μέτρα.
Fenix BT20 XM-L T6 Bike Light Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 89,90€

Ο Fenix ΒΤ20 Bike Light είναι ένας επαγγελματικός φακός ποδηλάτου ο οποίος χρησιμοποιεί LED τύπου Cree XM-L T6 ουδέτερου λευκού χρώματος για να παρέχει στον αναβάτη επαρκή και ασφαλή φωτισμό στις νυχτερινές του βόλτες με το ποδήλατο.
Fenix E05 LED Flashlight Black Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 19,50€

Ο Fenix E05 LED Flashlight είναι ένας φορητός φακός για καθημερινή χρήση. Χάρη στο αμελητέο βάρος και όγκο του, το αδιάβροχο περίβλημα του (IPX-8), την ανθεκτικότητα του, την απόδοσή του καθώς και την ευκολία στην χρήση του μόλις τον δοκιμάσετε θα εντυπωσιαστείτε και σύντομα θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ που θα έχετε πάντα μαζί σας.
Fenix E05 LED Flashlight Purple Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 19,50€

Ο Fenix E05 LED Flashlight είναι ένας φορητός φακός για καθημερινή χρήση. Χάρη στο αμελητέο βάρος και όγκο του, το αδιάβροχο περίβλημα του (IPX-8), την ανθεκτικότητα του, την απόδοσή του καθώς και την ευκολία στην χρήση του μόλις τον δοκιμάσετε θα εντυπωσιαστείτε και σύντομα θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ που θα έχετε πάντα μαζί σας.
Fenix E05 LED Flashlight Blue Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 19,50€

Ο Fenix E05 LED Flashlight είναι ένας φορητός φακός για καθημερινή χρήση. Χάρη στο αμελητέο βάρος και όγκο του, το αδιάβροχο περίβλημα του (IPX-8), την ανθεκτικότητα του, την απόδοσή του καθώς και την ευκολία στην χρήση του μόλις τον δοκιμάσετε θα εντυπωσιαστείτε και σύντομα θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ που θα έχετε πάντα μαζί σας.
Fenix TK35-XM-L2 (U2) LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 94,90€

Ο φακός Fenix TK35 -XM-L2 (U2) LED Flashlight είναι μέρος της σειράς τακτικών φακών της Fenix και αποτελεί ένα πολύπλευρο φακό με υψηλή ισχύ.
Fenix TK51-XΜ-L2 (U2) LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 154,90€

Ο φακός Fenix TK51-XΜ-L2 (U2) LED Flashlight είναι μέρος της σειράς τακτικών φακών της Fenix και είναι ένας από τους πιο ισχυρούς φακούς που παράγει η εταιρεία.
Fenix E25 XP-Ε LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 36,90€

Ο Fenix E25 XP-Ε LED Flashlight είναι ένας συμπαγής και πολύπλευρος φακός. Διαθέτει τρεις διαφορετικές λειτουργίες που επιτρέπουν να αλλάξει η ένταση φωτισμού που αποδίδει ο φακός.
Fenix RC40 LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 339,90€

Ο Fenix RC40 LED Flashlight είναι ο καλύτερος επαναφορτιζόμενος φακός της Fenix. Έχει κορυφαία απόδοση καθώς παράγει φωτισμό με ισχύ 3500 Lumens τον οποίο αξιοποιεί σε μέγιστη απόσταση 710 μέτρων
Fenix BT10 XP-G (R5) Bike Light Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 59,90€

Ο Fenix BT10 XP-G (R5) Bike Light είναι ένας επαγγελματικός φακός ποδηλάτου ο οποίος χρησιμοποιεί LED τύπου Cree XP-G (R5) ουδέτερου λευκού χρώματος για να παρέχει στον αναβάτη επαρκή και ασφαλή φωτισμό στις νυχτερινές του βόλτες με το ποδήλατο.
Fenix HL22 XP-E R4 LED Flashlight Green Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 34,90€

Ο φακός κεφαλής Fenix HL22 LED Flashlight προσφέρει τρία πρακτικά επίπεδα έντασης φωτισμού με μέγιστη απόδοση 120 Lumens και διάρκεια ζωής έως 55 ώρες από μια μπαταρία τύπου ΑΑ.
Fenix BTR20 XM-L T6 Bike Light Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 134,90€

Ο Fenix BTR20 Bike Light είναι ένας επαγγελματικός φακός ποδηλάτου και ο σχεδιασμός του βασίζεται στο βραβευμένο μοντέλο BT20. Όμως έχει την δυνατότητα να παράγει πιο ισχυρό φως, με απόδοση που φτάνει στα 800 Lumens και φωτίζει σε μέγιστη απόσταση 167 μέτρων.
Fenix UC40 Ultimate Edition LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 85,90€

Ο Fenix UC40 UE LED Flashlight είναι ένας από τους κορυφαίους και πιο πρακτικούς φακούς της Fenix. Χρησιμοποιεί το νέο LED CREE XM-L2 U2 και επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου μεγάλης χωρητικότητας 3400mAh για να αποδώσει μέγιστη ισχύ 960 Lumens με δυνατότητα φωτισμού σε απόσταση 204 μέτρων.
Fenix HL22 XP-E R4 LED Flashlight Grey Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 34,90€

Ο φακός κεφαλής Fenix HL22 LED Flashlight προσφέρει τρία πρακτικά επίπεδα έντασης φωτισμού με μέγιστη απόδοση 120 Lumens και διάρκεια ζωής έως 55 ώρες από μια μπαταρία τύπου ΑΑ.
Fenix E01 LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 10,50€

Ο Fenix E01 LED Flashlight, είναι ένας μίνι φορητός φακός ο οποίος έχει το ιδανικό μέγεθος και βάρος ώστε να τον έχετε πάντα μαζί σας.
Fenix HL30 XP-G (R5) LED Flashlight Green Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 44,95€

Ο Fenix HL30 LED Flashlight είναι ένας φακός κεφαλής υψηλής έντασης εξοπλισμένος με δύο πηγές φωτός. Διαθέτει τέσσερα διαφορετικά ευκρινή επίπεδα έντασης φωτισμού και είναι κατάλληλος για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών με χαμηλό φωτισμό.
Fenix HL30 XP-G (R5) LED Flashlight Yellow Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 44,95€

Με δυνατότητα φωτισμού σε μέγιστη απόσταση 40 μέτρων και πιστοποίηση στεγανότητας IPX-6, ο φακός κεφαλής Fenix HL30 σας εξασφαλίζει μια απολαυστική υπαίθρια εμπειρία σε διάφορες συνθήκες.
Fenix E11 XP-Ε LED Flashlight Black Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 26,90€

Ο Fenix E11 XP-Ε LED Flashlight είναι ένας μίνι φακός υψηλής απόδοσης σχεδιασμένος ειδικά για σπορ στην ύπαιθρο.
Fenix HP15 XP-L2 LED Flashlight Grey Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 69,90€

Ο Fenix HP15 XP-L2 LED Flashlight είναι ένας φακός κεφαλής που θέτει νέα όρια απόδοσης καθώς διαθέτει μέγιστη απόδοση 500 Lumens και δυνατότητα φωτισμού σε απόσταση 172 μέτρων.
Fenix LD22 XP-G2 R5 LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 54,90€

Διαθέτει μικρό μέγεθος για να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας στην ύπαιθρο ή σε επείγουσες συνθήκες.
Fenix ARE-C1 Φορτιστής Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 19,95€

Ο φορτιστής Fenix ARE-C1 είναι ειδικά σχεδιασμένος για να φορτίζει τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τύπου 18650
Fenix ARE-C2 Φορτιστής Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 39,90€

Ο φορτιστής Fenix ARE-C2 είναι ένας εξελιγμένος φορτιστής μπαταριών συμβατός με ένα ευρύ φάσμα επαναφορτιζόμενων μπαταριών Λιθίου (Li-ion) και Νικελίου Μετάλλων Υβριδίου (Ni-MH).
Fenix PD35 XM-L2 U2 LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 69,90€

Συνήθως η απόδοση ενός φακού έχει να κάνει και με το μέγεθος του. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως στην περίπτωση του φακού Fenix PD35 XM-L2 U2 LED Flashlight.
Fenix TK12 XP-G2 R5 LED Flashlight Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 59,90€

Ο φακός Fenix TK12 XP-G2 R5 LED Flashlight είναι μέρος της σειράς τακτικών φακών της Fenix. Προσφέρει τρία διαφορετικά επίπεδα έντασης φωτισμού με μέγιστη απόδοση 450 Lumens και η διάρκεια λειτουργίας του φτάνει τις 65 ώρες.
Είσοδος Μέλους
Εγγραφή Νέου Μέλους
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα του Gob2b
Hot Products
Ηλεκτρικό σκούτερ Sonic της Pulse Performance
Pulse Performance
Η εταιρεία Pulse Performance είναι περήφανη για τον σχεδιασμό και την παραγωγή των πιο επικών σκούτερ και το μοντέλο Sonic ενσωματώνει όλη της την τεχνογνωσία.
Mad Mattr - Quantum Pack Γαλαζοπράσινο χρώμα
Relevant Play
Το Mad Mattr είναι ένα μαλακό και εύπλαστο υλικό, σαν άμμος, το οποίο μπορείτε να πλάσετε ώστε να σχηματίσετε όποιο σχήμα θέλετε.
Μηχανή για Μαλλί της Γριάς
GOWIRELESS
Απολαύστε μαλλί της γριάς στο δικό σας σπίτι με την εκπληκτική αυτή συσκευή.
Powerball 250Hz Pro Blue
Powerball
Το Powerball Pro έχει ικανότητα κίνησης 250Hz. 'Κολλήστε' και εσείς με τη τρελή περιστροφή του και γυμνάστε εντατικά τα χέρια σας.
Κεραία RGTech Monarch 50 HDTV λευκό χρώμα
RGTech
Αποχαιρετίστε τις ογκώδεις κεραίες και καλωσορίστε τις επίπεδες εσωτερικές HDTV κεραίες RGTech Monarch 50
Waboba Brain Ball
Waboba
Η εταιρεία Waboba εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την γκάμα προϊόντων της με την κυκλοφορία του Waboba Brain Ball.
Fat Brain Toys Mini Spinny
Fat Brain Toy
Η Fat Brain Toys παρουσιάζει το MiniSpinny, ένα παιχνίδι που θα εξάψει το ενδιαφέρον αλλά και θα ενθουσιάσει όλα τα παιδιά ηλικίας από 10 μηνών έως 36 μηνών.
Flybar Maverick Pogo Μπλε/Λευκό
Flybar
Τα Pogo Sticks της Flybar, της αμερικάνικης εταιρείας που ίδρυσε ο εφευρέτης των Pogo Sticks, είναι πλέον διαθέσιμα και στην Ελλάδα.
Waboba Catch Pro
Waboba
Το γάντι Waboba Catch Pro είναι η νέα προσθήκη στην γκάμα προϊόντων της εταιρείας Waboba και είναι σχεδιασμένο ώστε να βελτιώσει το αγαπημένο σας καλοκαιρινό παιχνίδι με την μπάλα Waboba Ball Pro.
Waboba Extreme
Waboba
Είσαστε αρκετά extreme; Μήπως ψάχνετε για περισσότερη δράση στην παραλία;
Waboba Sol
Waboba
Το νέο μπαλάκι της εταιρείας Waboba για παιχνίδι στο νερό.
Mad Mattr - Quantum Pack Ροζ χρώμα
Relevant Play
Η μοναδική, μη τοξική φόρμουλα του Mad Matter δεν περιέχει σιτάλευρο ή καζεΐνη κάνοντας το υλικό απολύτως ασφαλές ακόμα και αν κατά λάθος κάποιο παιδί το καταπιεί.
Wicked Indoor Booma
Wicked
Ένα από τα πιο σταθερά και εύκολα στην χρήση boomerang παγκοσμίως.
Aerobie Dogobie Frisbee
AEROBIE
Το Dogobie είναι το frisbee της Aerobie για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους μας. Είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο υλικό το οποίο είναι ανθεκτικό στα τρυπήματα και στα σχισίματα από τα δόντια των σκύλων, ενώ παράλληλα είναι απολύτως υγιές για το στόμα και τα δόντια του.
Flybar Master Pogo Μαύρο-Κόκκινο
Flybar
Το Flybar Master Pogo αποτελεί το ιδανικό μοντέλο για όλα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τα pogo stick.
Duck Tape Big Rolls Rubber Duckies
Duck Tape
H πιο δημιουργική απασχόληση ήρθε από την Αμερική.
Robot USB Hub Ασημένιο
Smartek
Το Robot USB Hub είναι η τελευταία προσθήκη στην γκάμα των πολύ δημοφιλή hub.
Waboba Zag
Waboba
Το μπαλάκι Waboba Zag είναι μια από τις τελευταίες προσθήκες στη γκάμα
Waboba Skippers
Waboba
Τα Skippers έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους παίκτες μικρότερων ηλικιών
Mad Mattr - The Ultimate Brick Maker
Relevant Play
Δημιουργήστε τις ομορφότερες κατασκευές με τουβλάκια από Mad Mattr και εξασκήστε την δημιουργικότητα και την φαντασία σας.
Ηλεκτρικό Σκούτερ για παιδιά Safe Start Paw Patrol της Pulse Performance
Pulse Performance
Το Pulse Safe Start είναι το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ με τρεις ρόδες